Pirms vīna darītavas izveidošanas man piederēja liela kokapstrādes ražotne. 2008. gadā, kad piedzīvojām finanšu krīzi, kas kokapstrādes uzņēmumiem jau sākās 2005. un 2006. gadā, pienāca brīdis, kad es sāku padziļināti interesēties par vīna darīšanu. Kad devos uz nozares izstādēm ārvalstīs, piestāju pie mazajām vīna darītavām un centos nogaršot dzērienus, kādus Latvijā tobrīd nevarēja nopirkt. Vācijā un Austrijā garšīgu dzērienu piedāvājums bija ļoti liels, es pagaršoju plūmju šņabīti, dzērienus no ķiršiem un aprikozēm.
Jaunākie raksti
Aptauja
Runājot par pēdējo dienu notikumiem saistībā ar Valsts budžetu, Rail Baltica, Air Baltic, reģionālajiem vilcieniem (kurus varētu arī nepirkt), nevilšus tiek aktualizēts jautājums par sliktu, nesaprotamu komunikāciju ar sabiedrību. Vai problēma ir tikai greizā saziņā?
Veco dīzeļvilcienu nomaiņu gaida jau dažus desmitus gadu, te pat spožākie runātāji nelīdzēs...
Daļa sabiedrības jūtas jo krietni piekrāpta, nenoliedzami - paskaidrot jāmāk...
Ne Covid, ne karš, ne atgriezusies taupība publiskā sektora vājo prasmi paskaidrot nav uzlabojuši
Šķiet, par skaidrošanu satraucas vien daži, pārējos interesē partiju strīdi, jo vēlēšanas atkal tuvojas
Problēma ir nespējā paskaidrot, jo skaidrotāji boeži vien nav zinātāji
No kokapstrādes līdz vīna darīšanai
Kristīne Stepiņa, db.lv | 28.12.2020