Bērni ēd gaļu "bez aizdomām". Iespēja risināt klimata jautājumus

Erin R.Hahn, MeghanGillogly, Bailey E.Bradford | 21.11.2021

Uzturā lietojot augu valsts produktus, cilvēki var ļoti efektīvi samazināt savu oglekļa pēdu. Bet... gaļas un citu dzīvnieku valsts izcelsmes produktu patēriņš starptautiskā līmenī pieaug. Pētot bērnu uzskatus un domas par ēdienu, redzams: var rasties iespēja mainīt pastāvošās "attiecības" starp ēšanas paradumiem un klimata pārmaiņām. Pētījumā tika analizētas bērnu domas un zināšanas par augu un dzīvnieku izcelsmes pārtiku, kā arī bērnu domas par to, ko var ēst. Pētījums veikts, uzklausot 4-7 gadus vecus bērnus ASV. 

Bērni ēd gaļu "bez aizdomām". Iespēja risināt klimata jautājumus

Pievienot komentāru